Blog · Startersbeurs

Blogs van Elke den Boogert

'Voor nu kan ik alleen maar met trots terug kijken op mijn periode bij de Startersbeurs'
Geschreven op 11 augustus 2017 door Elke den Boogert
Inmiddels zitten mijn 6 maanden Startersbeurs bij de GGD Hart voor Brabant er weer op. Met trots mag ik zeggen dat ik nog eens 6 maanden bij de GGD Hart voor Brabant mag blijven om het onderzoek naar gezondheidsrisico’s na deelname aan een Modder- of Obstakelrun af te ronden.

'Gelukkig was daar Startersbeurs die mij de kans biedt om die relevante ervaring op te doen.'
Geschreven op 6 april 2017 door Elke den Boogert
Inmiddels ben ik al weer twee maanden aan de slag bij de GGD Hart voor Brabant. Wat gaat de tijd snel en wat heb ik het naar mijn zin! Via Startersbeurs kreeg ik de mogelijkheid om binnen de GGD een super interessant onderzoek te doen naar gezondheidsrisico’s na deelname aan een modder- of obstakelrun.

< Terug naar het overzicht