Blog | Startersbeurs

Blog

Toekomstperspectief
Geschreven op 7 mei 2019 door Hester van den Elzen
Ik maak mijn startersbeurs niet af. Dat kreeg ik te horen in een (nogal onverwacht) gesprek met mijn begeleider. Ik zou tot 10 maart bij tekstbureau Texperts blijven werken, maar dat gaat dus niet door …

SEO: ook dat hoort bij tekstschrijven
Geschreven op 16 januari 2019 door Hester van den Elzen
Is dit nu echt zo moeilijk? Of maak ik het mezelf te moeilijk? Lichtelijk verward staar ik naar de cijfers, die ik al meermalen heb aangepast. Ik ben bezig met een zoekwoordenonderzoek: een interessant, maar (eerlijk is eerlijk) ook wel heel pittig onderdeel van SEO.

Zenuwen en een zonnetje: leren interviewen
Geschreven op 21 november 2018 door Hester van den Elzen
Het is heerlijk weer. De lucht is blauw, een lekker zonnetje erbij… Het voelt als een vakantiedag als ik op de fiets stap. De inhoud van mijn tas verraadt echter mijn echte doel: een notitieblok en een pen, een extra pen – voor het geval dat – en netjes uitgeprinte vragen. Het is mijn eerste interview buiten de deur. Spannend!