Blog · Startersbeurs

Blogs van Laura de Ronde

Juf Laura is weer gewoon Laura
Geschreven op 27 augustus 2015 door Laura de Ronde
In mijn vorige blog konden jullie lezen dat ik als Toegepast Psycholoog aan de slag was op Basisschool De Ruyter in Weurt om werkervaring op te doen. Ik heb het daar onwijs naar mijn zin gehad. Het is erg leuk om dingen mee te maken, zoals op schoolreisje gaan en de musical van groep 8 zien. Het afscheid nemen was dan ook zwaar...

Maak kennis met Juf Laura...
Geschreven op 17 april 2015 door Laura de Ronde
Van afgestudeerde HBO Toegepaste Psychologie student naar Juf Laura. Het lijkt een beetje vreemd, maar voor mij is het de ontzettend leuke werkelijkheid. Als net afgestudeerde ben ik super gemotiveerd op zoek gegaan naar een baan. Wel honderd sollicitatiebrieven geschreven, van Friesland tot Limburg. Kieskeurig kan je tegenwoordig niet zijn, maar alsnog zat mijn inbox helaas vol met afwijzingen.

< Terug naar het overzicht