Blog · Startersbeurs

Blogs van Meike de Pont

Leerzaam, inspirerend en zinvol
Geschreven op 17 juni 2016 door Meike de Pont
Ongeveer vijf maanden geleden was mijn eerste werkdag met een Startersbeurs bij DenHaagDirect, de grootste nieuwsblog van Den Haag. Ik had geen flauw idee wat me te wachten stond en was totaal niet thuis in de online wereld. Nu ken ik alle ins en outs van Facebook, is Twitter mijn grootste nieuwsbron, heb ik Instagram geïntroduceerd en weet ik precies hoe je SEO moet schrijven.

Maak kennis met Meike ...
Geschreven op 4 maart 2016 door Meike de Pont
De Startersbeurs geeft mij de mogelijkheid om spelenderwijs werkervaring op te doen en te ontdekken of het werk, in mijn geval online marketing en webredactie, iets voor mij is. Met mijn master Neerlandistiek lijkt het een logische keuze, maar ik ben blij dat ik het op deze manier kan ervaren, zonder ergens volledig aan vast te zitten.

< Terug naar het overzicht