Blog | Startersbeurs

Blog

De tijd vliegt: van Startersbeurs naar volwaardige baan
Geschreven op 1 november 2018 door Svenja van der Tol
De tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt! Dat geldt zeker ook voor mijn Startersbeurs bij het International Office. In mijn vorige blog schreef ik dat ik net was begonnen bij het International Office van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voordat ik het wist waren we alweer ruim over de helft, en komt het einde van mijn zes maanden werkervaring alweer in zicht.

Mijn eerste 'grote mensen baan'
Geschreven op 24 juli 2018 door Svenja van der Tol
De Vierdaagse is nu ik dit schrijf in volle gang, en zo ook mijn Startersbeurs bij het International Office van de Radboud Universiteit! De dappere wandelaars gaan deze dagen een fysieke uitdaging aan – en ik ga zelf de komende maanden een mentale uitdaging aan in mijn eerste ‘grote mensen baan