Blog | Startersbeurs

Een investering met resultaat

Geschreven op 12 december 2018 door Stephanie van Gerven | 5987 keer bekeken

Zes maanden geleden begon voor mij een nieuw avontuur. Internet marketingbureau mediazo! bood mij de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de Startersbeurs. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen en een beslissing waar ik geen moment spijt van heb gehad. Natuurlijk hoop je na je afstuderen direct een passende baan te vinden, maar helaas is de realiteit anders. Zonder relevante werkervaring in het vakgebied, durven de meeste bedrijven het niet aan om van start te gaan met een starter. Gelukkig kon ik met de Startersbeurs deze ervaring bij mediazo! opdoen.

Nu mijn Startersbeurs-periode ten einde komt, is het tijd om terug te blikken. Wat heeft de Startersbeurs mij nog meer opgeleverd naast een halfjaar relevante werkervaring? Ik heb in deze tijd zoveel mogen leren en ontdekken over alles wat te maken heeft met internetmarketing. Daarnaast heb ik ook antwoord gekregen op een aantal persoonlijke vragen. Wat zijn mijn sterktes en wat kan ik nog verder ontwikkelen? Wat voor werkzaamheden vind ik leuk en interessant? Het heeft echt een positieve bijdrage geleverd aan mijn professionele én persoonlijke ontwikkeling.

Maar zeker ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat het mij een baan heeft opgeleverd. Mediazo! heeft mij een contract aangeboden voor de functie junior online marketeer en daar ben ik heel erg blij mee! Ik heb in het laatste halfjaar kunnen laten zien wie ik ben, wat ik kan en de mogelijkheid gehad om mij verder te ontwikkelen. Ik heb deze maanden met veel plezier gewerkt bij mediazo! en ben blij dat ik nog even mag blijven. Ik zie deze afgelopen maanden echt als een investering voor mezelf en mijn toekomst mét resultaat.

 

TweetDelen

< Terug naar blog overzichtMeer blogs van Stephanie van Gerven >