Blog | Startersbeurs

Het zoeken naar een baan..

Geschreven op 26 januari 2021 door Chamiljo Schipper | 6218 keer bekeken

Natuurlijk was ik op zoek naar een bedrijf dat bij me past en waar mezelf kon ontwikkelen. Toen kwam ik de Startersbeurs tegen waar ik nog niet eerder van had gehoord.  Hetgeen dat mij aansprak was de werkweek van 32 uur. Aangezien ik zelf een studie had gedaan in administratieve richting, sprak de functie als frontoffice medewerker bij SKVR mij meteen aan. Deze functie is namelijk een goede aanvulling en uitbreiding op mijn kennis.

Horen wat een bedrijf doet en de taken lezen, die ik daarbij zou gaan uitvoeren, is altijd spannend, maar het was natuurlijk veel leuker om het daadwerkelijk in de praktijk waar te maken. En het heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen.

De eerste weken heb ik kennis gemaakt met mijn collega’s en veel nieuwe dingen geleerd. Iedere dag kwamen er wel nieuwe dingen op mijn pad die mijn competenties op de proef stelden. De competentietest via de Startersbeurs is daarbij een goede manier om jezelf te testen. Het leerbedrijf vult je competentietest ook in en dat is fijn zodat je ziet waar je verbeterpunten liggen. 

Tot slot!

Ik ben heel erg dankbaar dat mijn leidinggevende en collega’s mij de ruimte hebben gegeven om mezelf te ontwikkelen binnen een mooi bedrijf. Als ik terugkijk besef ik pas hoeveel taken ik heb mogen oppakken in een periode van 6 maanden. Voordat je het weet zitten de 6 maanden er weer op. De Startersbeurs is een mooie kans om (meer) ervaring op te doen.

 

TweetDelen

< Terug naar blog overzichtMeer blogs van Chamiljo Schipper >