Blog · Startersbeurs

Hier gebeurt het!

Geschreven op 1 mei 2015 door Anika Robben | 15382 keer bekeken

Zo. De eerste drie maanden zitten er alweer op. Zo rustig als het begon, zo druk is het nu. Met het nieuwe theaterseizoen op komst moest er een hoop gebeuren bij Theaters Tilburg. En het eindresultaat mag er zeker zijn: seizoensmagazine 15/16 ligt binnenkort bij half Tilburg op de mat en de website is weer goed gevuld met teksten, foto’s, nieuwsberichten en video’s.

Wat daaraan voorafging? Heel. Veel. Telefoontjes. En een goede planning. Aan mij de taak om alle content op te vragen en ervoor te zorgen dat er genoeg informatie binnenkwam om het magazine en de website te vullen. Tijdens verschillende gesprekken met impresariaten heb ik een poging gedaan mijn netwerk uit te breiden, in de hoop dat het me zal helpen een nieuwe baan te vinden.

Gisteren was tot nu toe mijn leukste dag bij Theaters Tilburg. Ik ben namelijk voor een halve dag gepromoveerd tot technicus. In drie uur tijd zijn mijn collega en ik klaargestoomd voor de presentatie van het nieuwe seizoen, waar 400 gasten in spanning wachtten op de tips van de programmeurs. Onze taak? Alle beelden en video’s instarten en schakelen tussen verschillende schermen. Klinkt makkelijk, en dat was het op zich ook. Maar vooral heel erg tof. Want ’s avonds gebeurt het in het theater. De lichten gaan uit, de spotlight gaat aan en de muziek klinkt door de speakers. Zang galmt door de zaal en het kippenvel staat op je arm. Het applaus wordt ingeluid en gasten verlaten het theater met een glimlach, om nog een drankje te doen in de foyer. Hier doe je het stiekem allemaal voor!

Daarom ben ik nog altijd heel erg blij met de kans die de Startersbeurs me geeft. Hierdoor kan ik mezelf ontwikkelen als communicatiedeskundige en kan ik ervaring opdoen in alle aspecten van communicatie en marketing.

Anika Robben

 

TweetDelen

< Terug naar blog overzichtMeer blogs van Anika Robben >