Blog · Startersbeurs

Maak kennis met Britt ...

Geschreven op 27 maart 2015 door Britt Walschot | 6410 keer bekeken

In 2010 begon ik aan de opleiding Communicatie Management aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na vier jaar studeren behaalde ik afgelopen zomer mijn diploma. Gedurende de opleiding ontdekte ik door verschillende schoolopdrachten dat  mijn passie ligt bij communicatie op het gebied van de zorg. Tijdens verschillende stages en specifieke schoolopdrachten heb ik mij gefocust op dit thema. Na het behalen van mijn diploma ben ik op zoek gegaan naar een functie als communicatiemedewerker bij een zorg gerelateerde organisatie. Dit bleek nog niet zo gemakkelijk. Sinds januari ben ik met een Startersbeurs aan de slag gegaan als junior communicatiemedewerker bij Kempenhaeghe, een expertisecentrum voor epilepsie, slaapproblemen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen.

In 2012 heb ik voor de opleiding Communicatie Management stage gelopen bij Kempenhaeghe. Dit beviel me erg goed! Door middel van de Startersbeurs heb ik nu de kans gekregen om bij deze leerzaame leerwerkplek werkervaring op te doen als communicatiemedewerker in de zorg. De afgelopen drie maanden bij Kempenhaeghe zijn voorbij gevlogen! Iedere dag is anders op de afdeling communicatie, waardoor mijn werkzaamheden ook zeer divers zijn. Ik houd me specifiek bezig met het organiseren van verschillende evenementen, het schrijven voor het personeelsblad en het ouder/familieblad van Kempenhaeghe, het up-to-date houden van de sociale media, de website en het intranet van Kempenhaeghe. Maar daarnaast zijn er ook iedere dag weer nieuwe dingen die op mijn pad komen, waarmee ik aan de slag kan.

Ik ben blij dat ik middels de Startersbeurs relevante werkervaring kan opdoen op het gebied van communicatie in de zorgsector. Bij Kempenhaeghe word ik gezien als een volwaardig collega en heb ik mijn eigen taken en verantwoordelijkheden binnen de afdeling communicatie. Iedere dag doe ik weer nieuwe kennis op met behulp van ervaren collega’s! De dagen, weken, maanden vliegen zo voorbij en ik heb het ontzettend naar mijn zin!

Britt Walschot

LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/brittwalschot

TweetDelen

< Terug naar blog overzichtMeer blogs van Britt Walschot >