Blog · Startersbeurs

Mijn doel is bereikt

Geschreven op 6 november 2015 door Anika Robben | 14499 keer bekeken

Seizoen 14/15 is afgelopen, de zomerklussen zijn gedaan en het personeelsfeest is geweest. Kortom, het zit er voor mij weer op bij Theaters Tilburg. En wat heb ik het fijn gehad! Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak en heb ik ontzettend veel geleerd. Daar wil ik Theaters Tilburg via deze weg graag nogmaals voor bedanken.

Mijn doel is bereikt

Aan het begin van de Startersbeurs is me gevraagd welke competenties ik graag zou willen ontwikkelen. Ik heb toen gekozen voor het opbouwen van relaties, een competentie die altijd van pas komt. Ik heb een netwerk opgebouwd met daarin verschillende impresariaten en medewerkers van andere theaters. Daarnaast wilde ik graag leren hoe je andere mensen aanstuurt. Hierin heb ik mezelf dusdanig ontwikkeld dat ik nu weet hoe je het beste taken kunt overdragen en anderen daar ook in moet vertrouwen. Mijn doel is bereikt!

En wat nu verder…

Tijdens mijn Startersbeurs is er een nieuw balletje gaan rollen. Door het netwerk dat ik heb opgebouwd mocht ik op gesprek komen bij Theater aan de Parade voor een marketingfunctie in de vorm van een traineeship. Voor mij weer een hele stap vooruit en een mooie uitdaging. Tijdens het gesprek kon ik laten zien dat ik veel ervaring heb opgedaan in Tilburg. Het schrijven van teksten, ontwerpen van banners en de kennis over GoogleAdwords viel in de smaak. En nu? Nu ben ik voor 32 uur aan het werk bij Theater aan de Parade in Den Bosch!

Ik wil Startersbeurs Nederland graag bedanken voor deze kans en ben benieuwd naar waar het volgende avontuur me brengt.

Anika Robben

Foto: Anika (rechts) en collega Josine aan de slag bij Theaters Tilburg.

 

TweetDelen

< Terug naar blog overzichtMeer blogs van Anika Robben >