Vacatures · Startersbeurs Drechtsteden

Communicatiemedewerker (Startersbeurs)

Functienaam Communicatiemedewerker (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf Leerwerkloket Rijnmond (UWV-Gemeente Rotterdam)
Website www.lerenenwerkenrijnnmond.nl
Plaats leerwerkplek Rotterdam

Introductie leerwerkplek
Leerwerkloket Rijnmond is een onafhankelijk orgaan en wordt gefinancierd door het UWV, Werkgeversservicepunt Rijnmond, de Gemeente Rotterdam, de MBO vakopleidingen en andere partners. De locatie is (vooralsnog) Schiekade maar sinds Covid 100% online

Omschrijving leerwerkplek
Je komt terecht in een enthousiast team van 30 collega’s van verschillende leeftijden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over alle communicatiekanalen en de contentkalender. En zorgt voor wekelijkse updates. Je werkt mee aan het online zichtbaar maken van events, maakt tutorials, filmpjes e.d. Je kunt al je talenten inzetten, verbeteren en ervaring opdoen bij een mensgerichte organisatie. Met veel kansen tot doorontwikkelen.

Omschrijving leerbedrijf
Het Leerwerkloket Rijnmond weet alles over leren en werken in de regio. We geven onafhankelijk en gratis advies aan werkzoekenden, werkenden, zzp-ers en werkgevers. We informeren en adviseren en helpen met het maken van een keuze door bijvoorbeeld een loopbaanadviesgeprek of scholingsvouchergesprek.

Omschrijving begeleiding
Door meerdere collega's die nu de communicatiezaken hebben verdeeld. De 1 op 1 begeleider is 4 dagen per week bereikbaar en heeft elke week een evaluatiemoment. De werkzaamheden worden samen gepland en gemonitord. Zodra de locatie weer fysiek open gaat zijn er meerdere collega's om de starter te ondersteunen en te helpen.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. communicatieve vaardigheden
2. samenwerken
3. eigenaarschap nemen
4. social media ervaring

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. communicatie opleiding
2. actuele kennis van social media mogelijkheden
3. zelfstandig werkend
4. uitstekende beheersing Nederlandse taal

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau MBO 4
Gewenste opleidingsrichting Communicatie
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Nanette van der Borght
Geslacht Vrouw
Functie Management Assistente
E-mailadres nanette.vanderborght@uwv.nl
Telefoonnummer 0625343002
Actief in de branche Overig
Vestigingsplaats leerbedrijf Rotterdam

Vacature
Geplaatst op 06-05-2021
Kenmerk 2021.58
Verloopdatum vacature 30-07-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!