Blog · Startersbeurs Midden-Brabant

Blogs van Stephanie van Gerven

Vijf tips van een starter!
Geschreven op 12 september 2018 door Stephanie van Gerven
Twijfel je of je van start wilt gaan met een Startersbeurs? Ik zeg: DOEN! Als ik nu terugdenk, heb ik spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. Het is een periode waarin je veel kan leren en direct relevante werkervaring op kan doen. Het draagt echt bij aan je professionele én persoonlijke ontwikkeling en je kansen op de arbeidsmarkt. In deze blog wil ik twijfelaars graag vijf tips geven om van start te gaan.

Relevante werkervaring opdoen met de Startersbeurs
Geschreven op 8 augustus 2018 door Stephanie van Gerven
Na een jaar intensief solliciteren en werken bij baantjes waar ik geen toekomst zag, dacht ik terug aan dat artikel waar we in het tweede leerjaar zo heftig over discussieerden. “De Startersbeurs: de oplossing of uitbuiting?” Ik vond de Startersbeurs meteen een mooi initiatief.

< Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!