Vacatures · Startersbeurs Midden-Brabant

Marketing en Communicatie (Startersbeurs)

Functienaam Marketing en Communicatie (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf Hlprs B.V.
Website Hlprs.nl
Plaats leerwerkplek Breda

Introductie leerwerkplek
Hlprs is een online platform voor hulp aan huis. Dagelijks helpen we vele klanten bij het vinden van hulp voor diverse klussen in en om huis zoals, huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas en helpen we dienstverleners aan werk en inkomen.

Omschrijving leerwerkplek
Ben jij een enthousiaste, leergierige starter en wil je praktijkervaring op doen op het gebied van marketing en communicatie? Kom dan het team van Hlprs versterken. Je gaat van alles doen en leren over marketing en communicatie zoals:

• Teksten schrijven voor SEO
• Sociale media marketing
• Email marketing
• Werving van dienstverleners
• Telefonische en schriftelijke klantcommunicatie
• Je eigen gekozen leeraspect(en)

Wat je precies gaat doen, hangt af van wat jij graag wilt leren, waar je talent voor hebt en waar je ons het beste mee kunt helpen. Samen onderzoeken we hoe jij jouw kwaliteiten en interesses het beste kunt inzetten.

Omschrijving leerbedrijf
Hlprs is onderdeel van Summr. We ontwikkelen en beheren online platformen voor diensten aan huis. Via onze merken Hlprs en UWassistent helpen we dagelijks duizenden klanten bij het vinden van hulp aan huis.
Wij zijn een snel groeiende organisatie met een jong team van rond de 15 medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling, groei en een goede sfeer vinden we belangrijk. Ons sfeervolle kantoor in de oude brouwerij in het centrum van Breda past hier goed bij. We sluiten de week af met een borrel.

Omschrijving begeleiding
Je hebt een vaste begeleider en daarnaast krijg je ondersteuning van het hele team. De lijnen zijn kort en er is ruimte om eigen initiatief te nemen. We bieden je een leerzame, uitdagende werkplek waar je als starter veel ervaring op kunt doen.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Mondelinge en schriftelijke vaardigheden
2. Klantgericht werken
3. Plannen en organiseren
4. Veel leren over marketing
5. Je eigen gekozen leeraspect(en)

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Enthousiasme en willen leren is het belangrijkst
2. Zelfstandig
3. Initiatief nemen
4. Schrijftalent of een vlotte babbel (beide mag natuurlijk ook)

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau MBO 4
Gewenste opleidingsrichting Marketing en Communicatie
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Joost Damen
Geslacht Man
Functie Mede-eigenaar
E-mailadres joost@summr.nl
Telefoonnummer 0642153349
Actief in de branche Niet van toepassing
Vestigingsplaats leerbedrijf Breda

Vacature
Geplaatst op 08-06-2021
Kenmerk 2021.92
Verloopdatum vacature 07-10-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!