Vacatures · Startersbeurs Midden-Brabant

Accountmanager (Startersbeurs)

Functienaam Accountmanager (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf Jobtriggers BV
Website www.functiesindebouw.nl
Plaats leerwerkplek Nieuwkuijk

Introductie leerwerkplek
Wil jij je ontwikkelen tot een commercieel kanon en meegroeien met een startup op gebied van recruitment. Wij zijn Jobtriggers en creëren unieke vacaturewebsites voor niche-markten die de werkzoekende inspireert.

Omschrijving leerwerkplek
Als interne accountmanager zullen we je begeleiden om commerciële kansen te grijpen. In eerste instantie ga je via koude acquisitie leads creëren, die je gaat overtuigen van de toegevoegde waarde van ons platform. Aangezien onze propositie niet zomaar in een hokje te plaatsen is, is in eerste instantie overredingskracht noodzakelijk en daarna geef je een goed advies. Je bent dus betrokken bij de hele klantreis, waar je leert welke facetten je goed bevallen en welke je verder wilt ontwikkelen.

Omschrijving leerbedrijf
Jobtriggers bouwt niche vacaturewebsites en werken-bij websites met vacatures waar de werkzoekende door geïnspireerd raakt. Dit wort gedaan door bijvoorbeeld gebruik te maken van afbeeldingen en video's, maar ook door een greep uit de werkweek te geven, collega's aan het woord te laten en een 360 graden afbeelding toe te voegen van de werkomgeving. Wij zijn gestart met de bouw en installatiesector (www.functiesindebouw.nl) en in januari volgt de horecasector.

Omschrijving begeleiding
We zijn nog een relatief kleine organisatie met hele korte lijnen. Iedereen zal je dus helpen, maar Ronald Siemons, één van de oprichters, zal je persoonlijk begeleiden. Dit doen we op basis van vooraf afgesproken doelstellingen en volgen deze maandelijks op. Ons doel is dat je lang bij ons komt werken!

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Neemt initiatief
2. Is vastberaden
3. Niet bang om de telefoon te pakken en te gaan bellen
4. Heeft humor
5. Bijt zich vast en gaat voor resultaat

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. HBO / WO
2. Ondernemend en commercieel
3. Ervaring met de sector in niet nodig
4. Woonachtig op rijafstand van Nieuwkuijk

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau HBO
Gewenste opleidingsrichting Commercieel
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Ronald Siemons
Geslacht Man
Functie Mede-oprichter
E-mailadres ronald.siemons@functiesindebouw.nl
Telefoonnummer 06-55468203
Actief in de branche Automatisering / internet
Vestigingsplaats leerbedrijf Nieuwkuijk

Vacature
Geplaatst op 08-12-2022
Kenmerk 2022.65
Verloopdatum vacature 01-06-2023

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!