Vacatures · Startersbeurs Nederland

Starter HR Assistent

Functienaam Starter HR Assistent
Naam leerbedrijf BearingPoint B.V.
Website https://www.bearingpoint.com/en-nl/
Plaats leerwerkplek Amsterdam

Introductie leerwerkplek
BearingPoint levert business management en technologie consulting en is een Europees bedrijf van circa 3.900 consultants in 22 landen. Onze klanten bevinden zich in alle sectoren, zoals de telecom, infra, bouw, energie, retail.

Omschrijving leerwerkplek
In deze rol leer je het volledige recruitment en selectie proces te managen. Je leert de eisen van de organisatie te vertalen naar functiebeschrijvingen en advertenties. Je leert hoe het is om verantwoordelijk te zijn als aanspreekpunt voor kandidaten en onze organisatie. Ook het leren interpreteren van assessment uitslagen hoort bij deze taken. Daarnaast leer je ook zelf interviews samen met de consultants af te nemen.
In algemene zin leer je ook samen te werken met het HR team op andere bredere HR onderwerpen. Je leert bijvoorbeeld ook het opzetten van een business case voor een HR project.

Omschrijving leerbedrijf
In Nederland bestaat ons team uit ongeveer 60 consultants. We hebben groei ambitie en willen het meest ondernemende consultancy bedrijf van Nederland worden. Ben jij ondernemend van nature? En lijkt het je leuk om werkervaring op te doen binnen een gerenommeerd Europees bedrijf? Kom dan een ervaringsplek opdoen via de Startersbeurs. Wij zijn gevestigd in de Alpha Toren op de 19e verdieping, Amsterdam Zuidoost, op loopafstand van het Bijlmer station.

Omschrijving begeleiding
Je werkt nauw samen met de HR-manager en de Office-Manager en het internationale HR team. We zorgen ervoor dat je eerst zoveel mogelijk gaat leren en bespreken daarnaast wekelijks jouw ontwikkelingsdoelstellingen. Daarnaast coachen en trainen we je on the job en heb je de mogelijk je verder te ontwikkelen door onze online-trainingen. Het is een laagdrempelige manier om ook het consultant leven van de andere kant te zien.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Beslissen en activiteiten initiëren
2. Samenwerken en overleggen
3. Plannen en organiseren

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Leergierig
2. Engels beheersing
3. Communicatief
4. Gestructureerd, details

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau HBO
Gewenste opleidingsrichting personeel en arbeid, hospitality, HRM Master
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Mignon Liefting
Geslacht Vrouw
Functie HR Manager
E-mailadres mignon.liefting@bearingpoint.com
Telefoonnummer 0640746789
Actief in de branche Consultancy / advies
Vestigingsplaats leerbedrijf Amsterdam Zuid-Oost

Vacature
Geplaatst op 19-01-2018
Kenmerk 2018.12
Verloopdatum vacature 01-01-2019

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!