Vacatures · Startersbeurs Nederland

Starter Assistent fotograaf

Functienaam Starter Assistent fotograaf
Naam leerbedrijf Bram Delmee Fotografie en Film
Website www.bramdelmee.nl
Plaats leerwerkplek Berkel-Enschot

Introductie leerwerkplek
Fotografie en film bedrijf waarbij er vooral commerciële projecten worden gedaan. Als assistent fotograaf zul je veel kunnen leren en uiteindelijk ook in de praktijk kunnen toepassen. Er is zelfs de mogelijkheid tot een vaste baan.

Omschrijving leerwerkplek
Je kunt alles leren wat te maken heeft met hebben van een fotografie bedrijf. Je leert tijdens deze leerwerkplek: assistentie, concepten bedenken en uitwerken, klant contact, klanten werving en uiteindelijk zelf projecten regisseren en fotograferen.

Omschrijving leerbedrijf
Bram Delmee Fotografie en Film is een klein bedrijf dat bestaat uit 3 man (1 foto, 2 film). Ons klantenbestand bestaat vooral uit grote bedrijven waar wij de fotografie en vaak ook bedrijfsfilms voor verzorgen. Inmiddels worden we te groot voor onze huidige locatie. Naast een nieuwe studio willen we ook qua personeel uitbreiden, hier liggen dus mooie kansen om je carrière goed te beginnen bij een bedrijf waar hard gewerkt wordt, maar er altijd tijd is voor een grap en een lach.

Omschrijving begeleiding
Er zal vooral meegelopen en meegekeken worden met onze lopende projecten waarbij je al snel veel zult leren. Daarnaast is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen projecten uit te voeren. Hulp bij je eigen projecten is daarbij ook zeker mogelijk.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Leren Conceptueel en creatief denken
2. Fotografische kijk (bijvoorbeeld kunnen zien wat er met belichting moet gebeuren)
3. Klant contact
4. Samenwerken
5. Het ontwikkelen van Kennis van grafische programma's (Photoshop, Lightroom e.d.)

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Energiek
2. Leergierig
3. Positief
4. Niet bang zijn om fouten te maken
5. Creatief

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau MBO 4
Gewenste opleidingsrichting Fotografie
Gewenst rijbewijs B

Contactpersoon
Naam Bram Delmee
Geslacht Man
Functie Eigenaar/Fotograaf
E-mailadres info@bramdelmee.nl
Telefoonnummer 0651017007
Actief in de branche Overig
Vestigingsplaats leerbedrijf Berkel-Enschot

Vacature
Geplaatst op 11-01-2018
Kenmerk 2018.4
Verloopdatum vacature 01-08-2019

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!