Vacatures · Startersbeurs Nederland

Starter Management Assistente

Functienaam Starter Management Assistente
Naam leerbedrijf RememberMe.nl
Website www.rememberme.nl
Plaats leerwerkplek Rotterdam

Introductie leerwerkplek
RememberMe.nl is een jong en vernieuwend bedrijf in de uitvaart en -rouwbranche. Wij werken landelijk en ons kantoor is gevestigd in Rotterdam. We zijn op zoek naar een startende management assistente die ons kan ondersteunen bij een aantal taken.

Omschrijving leerwerkplek
In de twee jaar dat we nu bestaan, merken we dat de administratieve en ondersteunende taken groeien. Wij pakken dit nu zelf op, maar zouden het fijn vinden als we daarbij ondersteund zouden worden. We zijn zelf voldoende aanwezig om de nodige begeleiding te bieden. Wij vinden het ook leuk mensen een stapje verder te brengen in hun carrière en hen eea bij te brengen en te leren.

Het volgende kan je leren tijdens deze Startersbeursperiode: agendabeheer, afhandelen emailverkeer, oppakken van diverse correspondentie en telefoonverkeer, assisteren bij evenementenorganisatie, gastvrouw bij evenementen, uitwerken van stukken en correspondentie, voorbereiden en uitwerken van presentaties en onderhouden van onze klantenbestand.

Omschrijving leerbedrijf
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in de uitvaart- en rouwbranche. Wij hebben een online magazine, bemiddelen bij bijzondere uitvaarten, organiseren beurzen en businessbijeenkomsten en hebben een eigen product wat we verkopen (de Troostbox). Dit met als doel om vernieuwing aan te brengen in de uitvaart en rouwbranche en mensen een afscheid te geven wat bij hen past. We hebben een sales- en een redactieafdeling, zijn klein georganiseerd en er is een informele sfeer.

Omschrijving begeleiding
De twee eigenaren zijn altijd aanwezig of bereikbaar en kunnen de starter goed begeleiden. Dit kan door de starter een goed inwerktraject te geven, te helpen tijdens het werk zelf en regelmatig evaluatiegesprekken te houden.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Organisatiemanagement
2. Tijdmanagement
3. Teamwork
4. Schriftelijke communicatie
5. Office management

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Aanpakker
2. Iemand die kan anticiperen
3. Acuratesse
4. Representatief
5. Beheerst de Nederlandse taal optimaal (in woord en geschrift)

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau MBO 4
Gewenste opleidingsrichting Managementsupport
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Orlanda Adams
Geslacht Vrouw
Functie Managing partner
E-mailadres orlanda@rememberme.nl
Telefoonnummer 0617438894
Actief in de branche Marketing / PR / communicatie
Vestigingsplaats leerbedrijf Rotterdam

Vacature
Geplaatst op 15-03-2018
Kenmerk 2018.73
Verloopdatum vacature 10-09-2018

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!