Vacatures · Startersbeurs Nederland

Customer Service (Startersbeurs)

Functienaam Customer Service (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf Getsales
Website www.lightexpert.nl
Plaats leerwerkplek Eindhoven

Introductie leerwerkplek
Wij zijn een online marketing bureau met een vast klantenbestand, maar ook met eigen online concepten. Voorbeelden hiervan zijn www.dartshopper.nl, www.dartshopper.de, www.lightexpert.nl, www.superwoonwinkel.nl en www.feestcenter.nl.

Omschrijving leerwerkplek
Op dit moment zijn wij bezig met het opzetten van nieuwe online shops en krijgen daarom steeds meer customer service. Onder begeleiding van een ervaren customer support medewerker ga je meehelpen op de klantenservice en het verbeteren en optimalisatie van de customer support. In dit leertraject kijk je mee met wat er allemaal komt kijken bij de customer service in de e-commerce, leer je hoe je met verschillende systemen werkt en dient te schakelen en leer je om te gaan met klanten die niet altijd makkelijke vragen hebben. Je leert dus ook om moeilijke gesprekken te voeren met klanten die niet blij zijn met de situatie.
Daarnaast zul je ook ondersteunende werkzaamheden verrichten voor onze klantenservice. Denk hierbij aan retourafhandeling of online marketing werkzaamheden.

Omschrijving leerbedrijf
Getsales is een jong en dynamisch online marketing bureau. Je komt in een jong team te werken met alleen maar twintigers. De sfeer is erg toegankelijk en je zult veel ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf is groeiende en de lijntjes zijn erg kort. Je krijgt dus kans om mee te kijken bij het opzetten van online shops en hoe je internet kunt gebruiken om je doelgroep te bereiken.

Omschrijving begeleiding
De starter zal intensief begeleid worden en opgeleid worden als customer support medewerker. Je leert dus wat het vak van customer service inhoudt en welke vakgerichte competenties belangrijk zijn. Gedurende de stage zul je steeds meer taken mogen uitvoeren, zodat je al doende leert wat belangrijk is in de customer service en hoe je dat precies kunt uitvoeren.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Communicatieve vaardigheden aan de telefoon
2. Werken met WMS en E-commerce platforms
3. Ondernemend denken
4. Stressbestendig

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Affiniteit met E-commerce
2. Goede beheersing van de Nederlandse Taal
3. Initiatiefrijk
4. Leergierig
5. Beheersing van de Duitse of Franse taal is een pré

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau MBO 4
Gewenste opleidingsrichting Communicatie/Marketing
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Tim Koppen
Geslacht Man
Functie Directeur
E-mailadres t.koppen@getsales.nl
Telefoonnummer 0636152877
Actief in de branche Marketing / PR / communicatie
Vestigingsplaats leerbedrijf Eindhoven

Vacature
Geplaatst op 03-07-2020
Kenmerk 2020.54
Verloopdatum vacature 26-07-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!