Vacatures · Startersbeurs Nederland

Junior Online Marketeer (Startersbeurs)

Functienaam Junior Online Marketeer (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf Elbuco B.V.
Website https://www.elbuco.nl/
Plaats leerwerkplek Zaltbommel

Introductie leerwerkplek
In de leerwerkplek ga je ervaring op doen op onze Marketing afdeling. Je leert de juiste teksten te schrijven, de juiste doelgroep aanspreken en je leert te werken met CMS systemen als Magento en WordPress en daarnaast met Adobe Photoshop.

Omschrijving leerwerkplek
Tijdens dit leer-werktraject kom je terecht op de afdeling Marketing & Sales waar een team van enthousiaste collega’s om jou staan te springen! Je zult gaan meewerken op de afdeling Marketing & Sales van Elbuco, waar je alles leert over Adwords, Webshopmanagement, Affiliate Marketing, e-mailmarketing en inzicht krijgt in de rol die marketing speelt in de organisatie. Je gaat tijdens dit leerwerktraject onder andere de website Skala.nl up to date houden. Daarnaast heeft Elbuco meerdere merken, waarvoor jij veel verschillende opdrachten zult uitvoeren. Tevens leren wij jou verschillende teksten te schrijven waarin je al je creativiteit kwijt kunt, bijvoorbeeld door het schrijven van een blog. Je leert hetgeen wat je vanuit de theorie weet om te zetten naar de praktijk met betrekking tot online marketing.

Omschrijving leerbedrijf
Elbuco zorgt ervoor dat klanten producten (voornamelijk elektronica) kunnen leasen voor één bedrag per maand. Zoals nu ook in opkomst met Private Lease van auto’s. Daarbij krijg je altijd 100% servicegarantie. Ook kan je de producten alweer omruilen voor het nieuwste model na verloop van tijd! Zo hebben onze klanten altijd de nieuwste en beste producten in huis. Daarnaast zijn wij een dynamische en jonge organisatie waarin we jouw talenten volledig tot bloei kunnen laten komen

Omschrijving begeleiding
De starter wordt dagelijks begeleid door een ervaren Online Marketeer, zowel op de locatie in Zaltbommel als online. Daarnaast zullen er wekelijkse reflectiemomenten worden gepland van gemiddeld een uur per keer.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. schrijven van teksten
2. het vinden van de juiste doelgroepen
3. zelfstandigheid
4. creatieve beheersing van de Nederlandse taal
5. Leren werken met CMS systemen zoals Magento en WordPress

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. creatief en initiatiefrijk
2. accuratesse en nauwkeurigheid
3. nieuwsgierig
4. verantwoordelijkheidsgevoel
5. Ervaring met Adobe Photoshop is een pre

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau MBO 4
Gewenste opleidingsrichting Marketing / Journalistiek / Commercie / Communicatie
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Marieke Dekker
Geslacht Vrouw
Functie HR-Advisor
E-mailadres vacatures@elbuco.nl
Telefoonnummer 0887129032
Actief in de branche Niet van toepassing
Vestigingsplaats leerbedrijf Zaltbommel

Vacature
Geplaatst op 24-02-2021
Kenmerk 2021.19
Verloopdatum vacature 23-07-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!