Vacatures · Startersbeurs Nederland

Content marketeer (Startersbeurs)

Functienaam Content marketeer (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf Afdeling Online
Website www.afdelingonline.nl
Plaats leerwerkplek Helmond

Introductie leerwerkplek
Vanwege de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een startende content marketeer die gek is van online communicatie. In deze functie ga je aan de slag met copywriting, community management en social advertising.

Omschrijving leerwerkplek
Je gaat in een half jaar tijd leren om content opdrachten uit te voeren voor klanten uit zeer uiteenlopende branches. Van een vacaturetekst voor een groot museum, tot een SEO tekst voor een webshop en van een nieuwsbrief voor een autobedrijf tot een advertentie voor een muziekschool. Naast teksten schrijven zul je ook meer gaan leren over social media. SEO, adverteren op social media en copywriting: je leert het on the job.

Taken die op jouw agenda staan:
* SEO- en webteksten schrijven
* Nieuwsbrieven schrijven, opmaken en versturen.
* Social kanalen voorzien van creatieve content.
* Contentkalender actueel houden en aanvullen.
* En als je dat allemaal beheerst ga je ook leren adverteren op social media.

Omschrijving leerbedrijf
Afdeling Online is een online marketingbureau met een team van 20 collega’s. Wij maken onze opdrachtgevers sterk in Digitale Marketing. We doen dat op drie manieren: we nemen werk uit handen, we leveren de juiste Digitale Marketeers voor de teams van onze opdrachtgevers en we coachen en leiden op. Ons klantportfolio is heel divers, zo hebben wij lokale, regionale maar ook internationale klanten. Wij werken ook veel voor de culturele sector.

Omschrijving begeleiding
Veel verschillende mogelijkheden tot leren: tweewekelijkse coachingsgesprekken met jouw leidinggevende, privélessen van de senior online marketeer, lunches met presentaties over nieuwe trends: noem maar op.

We vinden het als jong bedrijf belangrijk om talent de kans te geven om te groeien. Daarom hebben we een open cultuur waarbij collega’s graag met je meedenken en je graag helpen om je competenties verder te ontwikkelen. Dankzij de Startersbeurs kun je op jouw eigen tempo het vak leren en groeien richting een declarabele functie.

Tijdens je Startersbeurs ga je belangrijke certificaten halen, die je ook de rest van je carrière kan gebruiken. Onder andere Google Analytics Individual Qualification, SEMrush SEO Fundamentals Exam, SEMrush Competitive Analysis and Keyword Research Test, SEMrush Content Marketing Toolkit Exam en Facebook Certified Digital Marketing Associate.

De mogelijkheid om in het online werkgebied brede kennis op te doen, voor lokale, regionale en internationale klanten, zowel profit als non-profit.

Een klein en informeel team met supertoffe collega’s en een fijne werklocatie in ’t Patronaat.

Je krijgt zelfs een gepersonaliseerde muismat!

Meer informatie over hoe jij bij ons begeleid wordt en hoe je dag eruit ziet vind je op onze website.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. contentmarketing
2. copywriting
3. social marketing
4. e-mailmarketing

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Taal is zeg maar echt jouw ding
2. Jij houdt van teksten schrijven
3. Je bent leergierig & vrolijk
4. Je bent secuur en houdt van hard werken

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau HBO
Gewenste opleidingsrichting Een (kakelvers) HBO-diploma communicatie, journalistiek, marketing, CMD, eventmanagement of commerciële economie.
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Sanne Schepers
Geslacht Vrouw
Functie Directeur
E-mailadres sanne@afdelingonline.nl
Telefoonnummer 0492700220
Actief in de branche Marketing / PR / communicatie
Vestigingsplaats leerbedrijf Helmond

Vacature
Geplaatst op 10-03-2021
Kenmerk 2021.25
Verloopdatum vacature 01-07-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!