Vacatures · Startersbeurs Nederland

Digital Marketing Data & Technology (Startersbeurs)

Functienaam Digital Marketing Data & Technology (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf Lead Today
Website https://www.leadtoday.nl
Plaats leerwerkplek Rotterdam

Introductie leerwerkplek
Ons versnelde Startersbeurs biedt jou de mogelijkheid om jezelf binnen slechts 6 maanden te ontwikkelen op het gebied van data, website en marketingtechnologie.

Omschrijving leerwerkplek
Maand 1 & 2 - Het belang van technologie in het het marketing-sales proces
In de eerste 2 maanden verdiep je je in datadriven marketing en marketing-salestechnologie. Je leert hoe wij een blauwdruk voor marketing & sales maken, en welke rol technologie en data daarin spelen. Tenslotte gaan we dieper in op de belangrijkste marketing, sales en websitetechnologie. Wat is het, hoe werkt het, en waarom is het een must voor goede marketing & sales?

Maand 3 & 4 - Verdieping in essentiële marketing & websitetechnologie
We maken een verdieping op marketing en websitetechnologie. Wat is het verschil tussen e-mailmarketing en marketing automation? Hoe maak je een e-mailmarketingstrategie? Wat zijn de voor- en nadelen van de diverse marketing automation systemen? Welke CMS systemen zijn er? Hoe werkt webhosting? Hoe lever je waardevolle support? Je verdiept je in onze visie op marketing automation, en leert de belangrijkste systemen kennen. Tegelijkertijd ga je praktisch aan de slag met e-mails, workflows en formulieren.

Maand 5 & 6 - Procesverbetering middels goede, bruikbare data,
In de laatste twee maanden van je traineeship staat in het teken van data. Wat houden de termen data warehousing, data integration solutions en data preparation in? Wat is de verhouding tussen data, technologie en business? We laten je zien hoe je data dusdanig kan ordenen dat het je inzichten verschaft. Vervolgens leer je hoe je met deze inzichten verbeteringen kan signaleren voor het marketing-salesproces en hoe je aan de hand van data voorspellingen kan doen.

Omschrijving leerbedrijf
Wil jij kennis en ervaring opdoen binnen één van de snelst groeiende consultancybureau's van Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in 2020 een FD Gazellen Award gewonnen en zijn van plan nog verder door te groeien! Maar hiervoor zijn we wel op zoek naar een kandidaat voor ons nieuwe Digital Marketing Data & Technology Startersbeurs.

Omschrijving begeleiding
Naast de certificeringen en een vergoeding bieden we je de kans om volledig mee te draaien in ons team. Je zal 6 maanden, 5 dagen per week, in een gezellig en ambitieus team terechtkomen. We zijn een jong en groeiend bedrijf, waarin openheid en eerlijkheid centraal staan. Iedereen is gelijk, dus we zullen je ook meteen als een volwaardig teamlid behandelen. Verder bieden we veel ruimte voor eigen initiatief, want uitgeleerd zijn we nooit!

Op basis van een leerpad bepalen welke onderdelen aangepakt moeten worden. Je krijgt een buddy aangewezen waar je al je vragen elke dag aan kan stellen. De eerste twee weken wordt er dagelijks geëvalueerd. Vervolgens wordt elke vrijdag terug en vooruit geblikt tijdens het wekelijks evaluatie moment met je mentor. Aan het einde van de maand moet het leerpad weer worden bijgewerkt en worden volgende mijlpalen afgestemd. Je sluit het traineeship af door het maken van een assessment waarbij al de geformuleerde leerdoelstellingen terugkomen.

Kennisdeling is bij Lead Today echt een speerpunt. We sluiten elke vrijdag af met een kennissessie en borrel waarin verschillende collega’s hun expertise of nieuwe bevindingen delen. Ook houden we regelmatig academies over de verschillende aspecten van marketing en/of sales en alles wat hierbij komt kijken.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. E-mailmarketing
2. Marketing Automation
3. Online Marketing
4. CRM
5. CMS

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Analytisch inzicht
2. Nauwkeurige en gestructureerde werkwijze
3. Affiniteit met techniek
4. je denkt in oplossingen
5. communicatief, overtuigend en klantgericht

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau HBO
Gewenste opleidingsrichting Marketing
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Jaime Infante Ferreira
Geslacht Man
Functie Manager
E-mailadres jinfante@leadtoday.nl
Telefoonnummer 0107955671
Actief in de branche Marketing / PR / communicatie
Vestigingsplaats leerbedrijf Rotterdam

Vacature
Geplaatst op 10-05-2021
Kenmerk 2021.63
Verloopdatum vacature 06-07-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!