Vacatures · Startersbeurs Nederland

Diverse functies van crewelid tot manager (Startersbeurs)

Functienaam Diverse functies van crewelid tot manager (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf Mcdonald`s
Website https://www.mcdonalds.com/nl/nl-nl.html
Plaats leerwerkplek Dordrecht

Introductie leerwerkplek
Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant: McDonald’s! Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven,

Omschrijving leerwerkplek
Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant: McDonald’s! Wist je dat jij jezelf bij ons ook heel goed kan ontwikkelen op managementgebied? Als Management Trainee leren wij jou om leiding te geven aan ons enthousiaste team zodat zij elke dag onze gasten weer kunnen verrassen met de allerbeste service. Ondertussen stel je een opleidingsplan tot Floormanager op.

Als Management Trainee bij McDonald’s houd jij altijd het overzicht. Centraal in je functie staat natuurlijk het McDonald’s restaurant. Jij kent alle ins-en-outs, weet precies hoe je jouw medewerkers het beste inplant en hoe je het restaurant netjes houdt. En de administratie na je shift? Die heb jij natuurlijk helemaal op orde. Gasten komen graag in jouw restaurant omdat ze er altijd good times beleven.

We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Management Trainee ontwikkel je jezelf aan de hand van zelfstudie en trainingen tot Floormanager. Zo kan je uiteindelijk zelfs doorgroeien tot Business Trainee, Assistent Manager of Restaurant Manager!

Omschrijving leerbedrijf
Always Open for Good Times

Onze gasten staan centraal bij elke keuze die we maken. McDonald’s Nederland werkt er samen met haar Franchisenemers en restaurant teams elke dag aan om de ruim 3,2 miljoen bezoekers per week good times te bieden met lekkere producten, excellente service en een plek waar je je altijd welkom voelt.

Omschrijving begeleiding
Tijdens de werkervaringsplek van McDonald’s, zal je je na de introductie dag. Begeleid worden door middel van sholder to sholder training. Ook zal er tijdens de werkervaringsplek wekelijks overleg zijn over de doelen die je die week behaald hebt. Als de doelen te hoog gegrepen zijn zullen die uiteraard bijgesteld worden. Tevens zal er gekeken worden naar je mogelijkheden. Onze intentie is je na de werkervaringsplek je een contract te bieden. Mocht je door willen groeien kun je bij ons terecht voor opleiding tot hbo niveau.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Het pakken van verantwoordelijkheid
2. Leren samenwerken als een echte teamplayer
3. Sociale vaardigheden
4. Gastgerichtheid

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. bij McDonald's moet je minimaal 18 uur aanwezig zijn
2. Minimaal 16 jaar oud
3. Kunnen werken in een team

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau MBO 2
Gewenste opleidingsrichting 2,3,4 ,Hbo
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Marco Behm
Geslacht Man
Functie Trainer coach
E-mailadres marco.behm@nl.mcd.com
Telefoonnummer 0683801210
Actief in de branche Overig
Vestigingsplaats leerbedrijf Dordrecht

Vacature
Geplaatst op 25-05-2021
Kenmerk 2021.68
Verloopdatum vacature 12-01-2022

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!