Vacatures · Startersbeurs Nederland

Monteur verdeelinrichtingen (Startersbeurs)

Functienaam Monteur verdeelinrichtingen (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf Geyer Nederland B.V.
Website www.geyer.nl
Plaats leerwerkplek Apeldoorn

Introductie leerwerkplek
n de loop der jaren heeft GEYER zich ontwikkeld tot een toonaangevende producent voor het beheersen en bundelen van elektrische energie. De leerling kan leren hoe eletkrische verdeelinrichtingen gebouwd moeten worden.

Omschrijving leerwerkplek
De leerling kan na zijn MBO-opleiding leren hoe het is om in een werkplaats verdeelinrichtingen te assembleren aan de hand van een technische tekening. Een werknemer met jarenlange ervaring leert haar/hem de fijne kneepjes van het vak.

Omschrijving leerbedrijf
Geyer Nederland B.V. is een bedrijf waar 13 mensen werken. In de werkplaats werken 5 mensen en iedereen helpt elkaar zodat aan het einde van de werkweek, onder het genot van een drankje, er weer met trots geconcludeerd kan worden dat er kwalitatief goede verdeelinrichtingen verstuurd zijn naar onze klanten: de installateurs die de verdeelinrichtingen plaatsen bij een restaurant, een winkel of een concertzaal. De sfeer is familiair te omschrijven en de muziek staat altijd aan.

Omschrijving begeleiding
Een buddy begeleidt de leerling. In de werkplaats staan jullie naast elkaar. Vragen mag de hele dag door. Daarnaast zul je iedere maand in gesprek gaan met de afdelingsleider en eventueel je buddy om te bespreken wat je geleerd hebt. wat je volgende doelen zijn en op welke punten je jezelf nog kunt verbeteren.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Elektrotechnische kennis op gebied van verdeelinrichtingen
2. Lezen en begrijpen technische tekeningen
3. Samenstellen verdeelinrichtingen

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Technisch geschoold
2. Gemotiveerd om te leren
3. Collegiaal

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau MBO 3
Gewenste opleidingsrichting Elektrotechniek
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Jacintha van der Zouw
Geslacht Vrouw
Functie Directiesecretaresse
E-mailadres jacintha@geyer.nl
Telefoonnummer 0555998210
Actief in de branche Techniek
Vestigingsplaats leerbedrijf Apeldoorn

Vacature
Geplaatst op 08-06-2021
Kenmerk 2021.91
Verloopdatum vacature 07-08-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!