Vacatures · Startersbeurs Nederland

Recruiter (startersbeurs)

Functienaam Recruiter (startersbeurs)
Naam leerbedrijf Loyal Interim
Website https://www.loyalinterim.nl/
Plaats leerwerkplek 's-Hertogenbosch

Introductie leerwerkplek
We zijn een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Als bemiddelaar voor ambitieus talent zorgen we op een oprechte manier voor onze interimmers.

Omschrijving leerwerkplek
Je bent opzoek naar een uitdagende leer/werkplek voor 32 uur per week. Jij krijgt er energie van als er veel te doen is. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en durft hierin ook (in overleg met je begeleider) de nodige besluiten te nemen. Je bent een doorzetter en laat je bij tegenslagen niet uit het veld slaan. Je bent sociaal, leergierig en krijgt energie van het behalen van resultaat.

Je start met het ondersteunen van het Recruitmentproces. Daarnaast ga je ook aan de slag met het sourcen van kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je gaat onder begeleiding aan de slag met het hele proces; van de eerste benadering tot het moment dat de kandidaat aan de slag gaat. Geen dag is bij ons hetzelfde. Soms ben je bezig met de administratie omtrent de indiensttreding en komt er plots een spoed vacature binnen. Schakelen tussen diverse werkzaamheden is voor jou daarbij geen probleem.

Stap voor stap krijg je er steeds meer werkzaamheden bij en zorgen we dat jij aan het eind van de stageperiode volleerd recruiter bent.

Omschrijving leerbedrijf
Open en echt, dat is waar we voor staan, zowel in onze communicatie naar kandidaten als opdrachtgevers. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen en werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen. Het team bestaat uit studenten, starters en ervaren professionals. We hebben een open sfeer en vieren successen! Ons kantoor zit vlakbij het centraal station in Den Bosch (+/- 10 min lopen).

Omschrijving begeleiding
Je krijgt een begeleider aangewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Je hebt in de beginfase een wekelijkse evaluatie met je begeleider over hoe het gaat, wat je hebt geleerd en waar je graag nog meer aandacht aan wilt besteden. Wanneer je de basis aardig onder de knie hebt evalueren we om de week.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Netwerken/leggen van waardevolle contacten
2. Gespreksvaardigheden
3. Plannen en organiseren
4. Commerciële vaardigheden

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Communicatief vaardig
2. Oplossingsgericht
3. Ambitieus
4. Commercieel ingesteld

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau HBO
Gewenste opleidingsrichting geen voorkeur
Gewenst rijbewijs B

Contactpersoon
Naam Vivian Sneepers
Geslacht Vrouw
Functie Recruitmentcoordinator
E-mailadres vivian@loyalinterim.nl
Telefoonnummer 0881942444
Actief in de branche HR / training / opleiding
Vestigingsplaats leerbedrijf 's-Hertogenbosch

Vacature
Geplaatst op 10-06-2021
Kenmerk 2021.93
Verloopdatum vacature 01-11-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!