Vacatures · Startersbeurs Rotterdam

Communicatiemedewerker (Startersbeurs)

Functienaam Communicatiemedewerker (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf id Plein
Website https://www.idplein.nl/
Plaats leerwerkplek Rotterdam

Introductie leerwerkplek
Id Plein is een re-integratiebureau dat samen met circa 100 ZZP loopbaancoaches trajecten uitvoert op het gebied van re-integratie en outplacement. Wij zijn op zoek naar creatieve starter, die goed kan schrijven en marketingkennis meebrengt.

Omschrijving leerwerkplek
Als communicatiemedewerker zul voornamelijk marketing- en communicatie- ervaring ervaring opdoen binnen ons nieuwe concept: id Academie. Een collegereeks waar sprekers vertellen over verschillende HR- gerelateerde onderwerpen, voor onze opdrachtgevers, prospects en coaches. In deze collegereeks zal je je met name bezighouden met sales, communicatie en organisatie. Samen met de directeur bepaal je de strategie en werk je naar een mooi eindproduct.

Een greep uit je werkzaamheden:
- Communicatiedraaiboek opstellen
- Website bijhouden
- Eventbrite bijhouden
- Social media planning en uitvoering
- Communicatie met sprekers
- Overige organisatorische taken
- Campagne bedenken en (laten) uitvoeren

Omschrijving leerbedrijf
id Plein werkt met een backoffice van 7 mensen aan trajecten op het gebied van re-integratie en outplacement voor verschillende opdrachtgevers. Circa 100 ZZP loopbaancoaches verspreid over het land voeren trajecten uit in naam van id Plein. We zijn een klein team dus we helpen elkaar met onze dagelijkse werkzaamheden. We werken hard, houden van direct communiceren en er is altijd ruimte voor een lolletje. Thuiswerken? Geen probleem! We werken in de cloud dus je kunt met gemak op afstand werken.

Omschrijving begeleiding
Tijdens jouw werk als communicatiemedewerker word je begeleid door jouw leidinggevende die nu zelf communicatiewerkzaamheden uitvoert. Je zult in nauw contact staan met hem en bespreekt 1x in de twee weken je voortgang. We leren door te doen en je zult merken dat je snel meedraait in alle dagelijkse werkzaamheden. Omdat we met een klein team zijn, is er altijd ruimte voor vragen, ondersteuning en nieuwe ideeën.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Pakkende teksten schrijven
2. Organiseren van bijeenkomsten
3. Marketingstrategie ontwikkelen
4. Het werken met verschillende online programma's
5. Communicatie met verschillende doelgroepen en sprekers

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Foutloos Nederlands schrijven
2. Creativiteit
3. Bekend en handig met Sociale media
4. Organiserend vermogen
5. Strategisch denken

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau HBO
Gewenste opleidingsrichting Marketing/Communicatie
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Laura de Haze
Geslacht Vrouw
Functie Officemanager
E-mailadres officemanagement@idplein.nl
Telefoonnummer 0850495160
Actief in de branche HR / training / opleiding
Vestigingsplaats leerbedrijf Rotterdam

Vacature
Geplaatst op 29-03-2021
Kenmerk 2021.33
Verloopdatum vacature 30-06-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!