Vacatures · Startersbeurs Rotterdam

Projectmedewerker (Startersbeurs)

Functienaam Projectmedewerker (Startersbeurs)
Naam leerbedrijf W&I Group b.v.
Website WIgroup.nl
Plaats leerwerkplek Rotterdam

Introductie leerwerkplek
Bij ons heerst een informele sfeer, waar collega's in een hecht teamverband werken. Elk teamlid is een essentieel onderdeel van de schakel die wij samen vormen; een juiste mindset hebben, vinden wij heel belangrijk.

Omschrijving leerwerkplek
Als projectmedewerker ga je onderzoeken doen, verslagen schrijven, helpen ontwerpen van strategische marketingoplossingen en communicatiemiddelen.

Omschrijving leerbedrijf
W&I Group B.V. is in Rotterdam gevestigd en zet zich in voor maatschappelijke vraagstukken door middel van praktijkgerichte onderzoek, strategieontwikkeling en marketing-communicatie. We bieden organisaties ondersteuning middels kwaliteit onderzoek, strategieontwikkeling en training.

Omschrijving begeleiding
Bij aanvang wordt de starter geïnformeerd over het reilen en zeilen van het bedrijf door de procesmanager en ook in welke onderdelen van de functie de starter zich kan ontwikkelen. De eerste keer zal er na 2 weken een evaluatiegesprek plaatsvinden. Los van het feit dat hij of zij haar vaste aanspreekpunt, de procesmanager altijd mag spreken als er dingen zijn die hij of zij wil bespreken. De procesmanager zorgt ervoor dat de starter bij elk onderdeel van het takenpakket geduldig wordt ingewerkt en gecoacht. Als starter zal hij/zij nooit ergens alleen voor staan; de collega's zijn erg behulpzaam en deskundig. Na een maand volgt een voortgangsgesprek om te evalueren hoe het gaat en welke aspecten meer aandacht moeten.

Elke maand krijgt de starter een voortgangsgesprek: wat gaat goed en wat minder, waar is er meer coaching/sturing nodig. Hoe kan de procesmanager ervoor zorgen dat eind van de rit iemand klaarstaat om goed verzekerd de arbeidsmarkt op te gaan. De starter zal tijdens het hele traject de juiste skills ontwikkelen om goed te kunnen functioneren op de arbeidsmarkt.

Van elk gesprek zal een verslag gemaakt worden, de starter krijgt ook een kopie mee. Dus elke maand zal er geëvalueerd worden hoe het gaat met de starter en over zijn of haar ontwikkelingen.

Na 3 maanden volgt een soort functioneringsgesprek: hoe ziet de procesmanager hoe het gaat met de starter. Wordt de feedback goed goed toegepast etc. Waar moet nog bijgestuurd worden in de resterende 3 maanden. En dan weer maandelijks evalueren.

Voordat de startersperiode eindigt krijgt de starter een eindgesprek met alle bevindingen, positieve feedbacks en tips/adviezen.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. praktijkgericht onderzoek uitvoeren
2. resultaatgericht werken
3. goede gespreksverslagen schrijven
4. analytisch vermogen ontwikkelen
5. juiste gesprekstechnieken toepassen zowel persoonlijk als telefonisch

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. leergierige en flexibele houding
2. resultaatgericht
3. uitstekende taalvaardigheid in woord en geschrift
4. geen 9 -5 mentaliteit
5. wel met stress en hectiek kan omgaan

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau HBO
Gewenste opleidingsrichting Social Marketing en communicatie
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Sharda Siriram
Geslacht Vrouw
Functie Hr manager
E-mailadres sharda.siriram@wibv.nl
Telefoonnummer 0651149957
Actief in de branche Niet van toepassing
Vestigingsplaats leerbedrijf Rotterdam

Vacature
Geplaatst op 12-04-2021
Kenmerk 2021.39
Verloopdatum vacature 08-08-2021

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht

Meld hier uw vacature aan!