Vacaturebank · Startersbeurs

Startersbeurs: Front-Office Medewerker

Functienaam Startersbeurs: Front-Office Medewerker
Naam leerbedrijf Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam
Website www.skvr.nl
Plaats leerwerkplek Rotterdam

Introductie leerwerkplek
SKVR geeft lessen, workshops en evenementen op het gebied van alle kunstdisciplines. De afdeling front- en backoffice is het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en zorgt voor de organisatorische en administratieve en logistieke ondersteuning.

Omschrijving leerwerkplek
Als starter op de afdeling front- en backoffice krijg je de kans om werkervaring op te doen in alle ondersteunende werkzaamheden die van groot belang zijn voor het uitvoeren van ons aanbod van cursussen voor particulieren en lessen voor scholen. Je hebt veel contact met klanten, zowel aan de balie, als telefonisch en via de e-mail. Samen met jouw collega’s ontvang je de bezoekers, scholen, kleine en grote groepen. Je leert om te gaan met diverse systemen, het plannen van werkzaamheden, samenwerken en effectief communiceren.

Omschrijving leerbedrijf
SKVR is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Wij werken in de kunstdisciplines muziek, dans, theater, schrijven, beeldend, mode en fotografie. Met 180 vaste medewerkers en 500 freelancers zorgen we voor een gevarieerd aanbod voor alle Rotterdammers. Jaarlijks bereikt SKVR gemiddeld 90.000 deelnemers (onderwijs en vrije tijd). De afdeling front- en backoffice bestaat uit drie teams (balie, vrije tijd en onderwijs). In totaal zijn er 15 medewerkers op deze afdeling werkzaam.

Omschrijving begeleiding
De teamcoördinator ondersteunt de starter en is het eerste aanspreekpunt. Er vinden regelmatig evaluatie- en begeleidingsgesprekken plaats. Diverse collega's zullen de nieuwe medewerker op diverse werkterreinen inwerken.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Werken met diverse computerprogramma's
2. Klantgericht werken
3. Samenwerken
4. Nauwkeurig werken
5. Doelgericht werken

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Kunnen werken met office programma's (word,excel en outlook)
2. Vindt het leuk om ingewikkelde administratieve werkzaamheden uit te voeren
3. Kan netjes en nauwkeurig werken
4. Beheerst Nederlandse en Engelse taal in woordt en geschrift
5. Is geduldig, heeft doorzettingsvermogen en is vrolijk

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau MBO 4
Gewenste opleidingsrichting Administratief
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam Sally Ottens
Geslacht Vrouw
Functie HR medewerker
E-mailadres sollicitaties@skvr.nl
Telefoonnummer 010-2718352
Actief in de branche Overig
Vestigingsplaats leerbedrijf Rotterdam

Vacature
Geplaatst op 29-01-2019
Kenmerk 2019.22
Verloopdatum vacature 08-03-2019

LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar kunnen reageren op deze vacature. Meer informatie over de regeling: www.startersbeurs.nu.

Delen op:

Terug naar het overzicht